Általános információk

Lakossági információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Partnereink

Hulladékgazdálkodásért Díj

Országhatáron átlépő hulladékszállítás HOSZ workshop 2015. június 25-én

A Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségének soron következő workshop rendezvénye az országhatáron átlépő hulladékszállítás szabályaival foglalkozik.

A program célja az Európai Parlament és Tanács hulladékszállításról szóló 1013/2006/EK rendelet értelmezése, konzultáció a gyakorlatban felmerülő kérdésekről, közte a VII. mellékletben található hulladékszállítmányokat kísérő okmány kitöltésének szabályairól.

Meghívott előadó: a téma szakértője, Dr. Dobrai Balázs, az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Engedélyezési főosztályvezetője.

2015. május 12-én jelent meg az EU Hivatalos Lapjában az Európai Bizottság Iránymutatása a nemzetközi hulladékszállítással kapcsolatos vámellenőrzésekhez. Az útmutató az Európai Unió területére irányuló, az azon átszállított vagy onnan kiinduló hulladékszállítmányokra vonatkozik; nem foglalkozik az Európai Unió tagállamai közötti hulladékszállítás kérdéseivel. Erről is szó lesz a rendezvényen.

A szervezők lehetőséget teremtenek a résztvevők kérdéseinek megválaszolására. Amennyiben a kérdéseiket június 18-ig eljuttatják a HOSZ részére, azt előzetesen továbbítják az előadóhoz.

Időpont: 2015. június 25. 10.00 – 13.00 óra
Regisztráció 9.30 órától (frissítők, sütemény),
13.00 órától ebéd a jelentkezési lapon történő regisztráció szerint

Helyszín: Lion's Garden Hotel**** (1146 Budapest, Cházár András utca 4.)

Részvételi díj: HOSZ tagvállalatoknak 10.950Ft, nem tagoknak 17.450Ft, ebből június 9-ig jelentős kedvezmény!

Jelentkezés: a jelentkezési lap visszaküldésével, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a (1) 343 0985 fax számra.

További tájékoztatás: Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége, Major Ágnes képzési vezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., (1) 422 1428, 06-30-900-7323.