Általános információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Partnereink

Hulladékgazdálkodásért Díj

A Hulladékgazdálkodásért díj – 2014. díjazottjai

2014. március 19-20-án immár harmadik alkalommal szervezte meg – a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) fölkérésére – a Szent István Egyetem (SziE) és az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ) az Új utakon a hazai hulladékgazdálkodás című szakmai konferenciát, amelynek első munkanapján – első alkalommal – adták át az OHÜ által alapított Hulladékgazdálkodásért díj – 2014. elismerést.

A négy kategóriában meghirdetett díjra nyilvánosan lehetett jelölni olyan gazdálkodó szervezetet, kutatóhelyet, oktatási-nevelési intézményt, civilszervezetet, szakembert, amely/aki az elmúlt időszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtott a hulladékképződés megelőzése, a hulladékok újrahasznosítása érdekében, illetve jelentős kutatási-fejlesztési, szervezési, műszaki eredményt ért el. Az OHÜ ezzel az elismeréssel a legjobb hazai hulladékgazdálkodási gyakorlatokra kívánja ráirányítani a figyelmet. A Hulladékgazdálkodásért díj elismerésre 2014-ben összesen 31 jelölés érkezett, ezeket értékelve döntött a négy kategória idei díjazottjairól az OHÜ Díjbizottsága.

Bővebben...

Hulladékgazdálkodásért Díj - 2014 - Felhívás

Az OHÜ Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: OHÜ) a hazai hulladékgazdálkodás új rendszerének kialakítását és hosszú távú céljainak megvalósítását szolgáló szervezeti, közösségi, egyéni tevékenységek, teljesítmények, innovációk elismerésére Hulladékgazdálkodásért Díjat alapított.

A Díj adományozásának célja, hogy elismerje, egyben felhívja a figyelmet a hulladékképződés megelőzésének, a hulladékok újrahasznosításának legjobb gyakorlataira, az ennek érdekében folyó hazai kutatási, fejlesztési, szervezési, műszaki eredményekre.

Az alapító a díjazottakkal együtt törekszik arra, hogy az e területen elért eredményeket minél szélesebb körben elterjessze.

Kategóriák

A Díjat az OHÜ évente egy alkalommal, az alábbi kategóriákban adományozza:

Bővebben...