Általános információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Partnereink

Hulladékgazdálkodásért Díj

2014. évi Közszolgáltatók szolgáltatás-vásárlási szerződés módosítása

Tisztelt Partnerünk!

A 2014. évi szolgáltatás - vásárlási szerződés 10.4. pontja értelmében a Közszolgáltatóknak lehetősége van arra, hogy tárgyév augusztus 1-jétől a szerződésben vállalt éves hulladék mennyiségek módosítását kezdeményezze a 2. melléklet új adatokkal történő benyújtásával.

Az OKTF NHI diszkrecionális joga a módosítás befogadásáról, elutasításáról dönteni, mely döntésről az OKTF NHI rövid időn belül értesíti a Közszolgáltatót.
Az OKTF NHI a szerződésben vállalt éves hulladék mennyiségek módosítására 2015. január 30. napjáig biztosít lehetőséget. A fenti határidőt követően benyújtott módosítási kérelmeket nem áll módunkban elbírálni, azok elutasításra kerülnek. Joghatás kiváltására kizárólag a Közszolgáltató által – ajánlott küldeményként – történő postai feladás alkalmas.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy amennyiben az OKTF NHI a megküldött 2. melléklet módosításához hozzájárul, arról írásban tájékoztatjuk Önöket. Elfogadás esetén az eredeti 2. melléklet helyébe – külön szerződésmódosítás nélkül – a módosított 2. melléklet lép.

A gyors ügyintézés érdekében kérjük, legyenek szívesek az aláírt 2. mellékletet postázás előtt beszkennelve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni.