Általános információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Partnereink

Hulladékgazdálkodásért Díj

„Új utakon a hazai hulladékgazdálkodás” – konferencia meghívó

uj-utakon-a-hazai-hulladékgazdálkodás-1901A Vidékfejlesztési Minisztérium felkérésére a Szent István Egyetem és az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség 2012. június 13-14. között Gödöllőn konferenciát szervez „Új utakon a hazai hulladékgazdálkodás" címmel. A szakmai konferencia célja, hogy a résztvevők átfogó képet kapjanak a magyarországi – és az európai uniós – hulladékgazdálkodás jelenlegi jogszabályi környezetéről, követelményrendszeréről, az ágazatban működő szervezetek és vállalkozások helyzetéről, aktuális feladatairól, gondjairól.

A megújuló magyarországi hulladékgazdálkodás első jelentős szakmai konferenciája nemcsak a hazai hulladékgazdálkodással foglalkozik, hanem áttekintést ad az Európai Unió 6. Környezetvédelmi Akcióprogramjának teljesítéséről, az itthoni és a külföldi változtatások szükségességéről, a lehetséges megoldásokról. A konferencia programjának keretében, a plenáris és a szekcióüléseken szó lesz a hulladékgazdálkodás területén – mind a lakosságot, mind a gazdasági szereplőket érintő – tervezett, illetve a közeljövőben várható fejlesztésekről, innovációs elképzelésekről.

A háromnapos szakmai konferenciára a szervezők hívják és várják azokat az intézményeket, szervezeteket, intézeteket, vállalkozásokat, akik nemcsak áttekintést szeretnének kapni a hazai hulladékgazdálkodás aktuális helyzetéről, de szolgáltatásaik színvonalának emelése, így a versenyképességük megőrzése érdekében a közeljövő kihívásai iránt is érdeklődnek.

Fontosabb információk
A konferencia időpontja: 2012. június 13-14.
A konferencia helyszíne: Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar, Tudástranszfer Központ 2103.Gödöllő, Páter Károly u. 1.
A jelentkezési határidő: 2012. május 23.
Jelentkezés és bővebb információ: www.konferencia.gek.szie.hu
(a résztvevők száma korlátozott, az első háromszáz regisztrálót tudjuk fogadni)

A meghívó megtekinthető itt.

A konferencia részletes programja megtekinthető ide kattintva.