Általános információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Partnereink

Hulladékgazdálkodásért Díj

ISWA Világkongresszus – 2015. szeptember 7-9. Antwerpen

ISWA 2015Hozzuk ki a legtöbbet erőforrásainkból és hulladékainkból – ezzel a címmel szervezi meg idei Világkongresszusát a Nemzetközi Köztisztasági Szervezet. Az idén 2015. szeptember 7-9. között Antwerpenben megrendezésre kerülő esemény szervezői a világ minden részéből várják a hulladékgazdálkodással foglalkozó szakembereket az állami és a piaci szektorból egyaránt.

A Nemzetközi Köztisztasági Szervezet (ISWA, azaz International Solid Waste Association) egy a fenntarthatóság és a hulladékgazdálkodás fejlesztéséért világszerte tevékenykedő nemzetközi szakmai szervezet. Ezen a területen a világ legnagyobb ernyőszervezetének mondható, melynek az OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság is arany fokozatú tagja.

Az ISWA Világkongresszus három napja alatt várhatóan több mint 1000, a világ minden részéből érkező hulladékgazdálkodással és fenntarthatósággal foglalkozó szakember osztja meg tudását, tapasztalatait a résztvevőkkel. Regisztrálni 2015. augusztus 31-ig lehet az eseményre.

Bővebb információ a Világkongresszus weboldalán olvasható, valamint az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.