Általános információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Partnereink

Hulladékgazdálkodásért Díj

„ Hulladékgazdálkodás egy fenntartható világban” – Budapest, 2015. február 19-20.

HOE-konferenciaImmár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a „Hulladékgazdálkodás egy fenntartható világban" című konferencia Budapesten, a Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete, az IFKA és a Brit Nagykövetség társszervezésében.

A kétnapos eseményen a hulladékgazdálkodási szakma és a fenntarthatósággal foglalkozó szakemberek tanácskozásán kívül üzleti kapcsolatok kialakítására is lehetőség nyílik.

A szervezők hívják és várják rendezvényükre a hazai és a brit hulladékgazdálkodási ipar képviselőit, a jogalkotói oldal képviselőit, és a fenntarthatósággal foglalkozó szakembereket, vállalatokat, egyesületeket. Céljuk, hogy a két témát átívelő, de azokat mélységeiben is ismertető előadásokkal és beszélgetésekkel, vitafórumokkal tegyék az eseményt emlékezetessé és üzletileg is gyümölcsöző lehetőséggé.

Időpont: 2015. február 19. 11:30-tól 2015. február 20. 13:00-ig
Helyszín: 1146 Budapest, Cházár András u. 4. (Lion's Garden Hotel) Részvétel lehetséges a hotelben szállással, ebéddel a konferencia első és második napján, vagy anélkül.
A rendezvény részletes programja alább letölthető.

Regisztráció: az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és eljuttatásával a Hulladékhasznosítók Országos Egyesületének faxon (06-1-343-09-85) vagy e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
További információ: 06-1-422-1428 számon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.