Általános információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Partnereink

Hulladékgazdálkodásért Díj

Miniszteri elismerés dr. Gáspár Attilának

Miniszteri kituntetes dr Gaspar Attila reAz Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ) főmunkatársa Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át hétfőn Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől. Dr. Gáspár Attilát, az OHÜ Koordinációs főosztály Jogi és Közbeszerzési osztálya Közbeszerzési csoportjának csoportvezetőjét a Környezetvédelmi Világnap alkalmából jutalmazta az elismeréssel a tárcavezető.


Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a hulladékgazdálkodás új szabályaihoz kapcsolódó közbeszerzési rendszer kidolgozásában végzett munkájáért adományozta a Miniszteri Elismerő Oklevelet dr. Gáspár Attilának.
Mint a tárcavezető köszöntőjében fogalmazott: a természeti értékek megóvása, fenntartható hasznosítása megkülönböztetett figyelmet kapott az elmúlt négy év során a minisztérium tevékenységében. Fazekas Sándor erre példaként említette az új földtörvény, illetve a Nemzeti Vízstratégia megalkotása mellett a hulladékok begyűjtését, újrahasznosítását szolgáló beruházásokat is.
A június 2-i ünnepi eseményen, amelyen a Pedagógus Nap alkalmából az oktatásban, a Környezetvédelmi Világnap alkalmából pedig a környezetvédelemben dolgozók munkáját köszönték meg, 60-an vehettek át különböző elismeréséket kiemelkedő szakmai munkájukért.