Általános információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Partnereink

Hulladékgazdálkodásért Díj

Zöldülő Kincstár

A környezettudatosságra és a fenntarthatóság tanulására is odafigyelnek ezentúl a Magyar Államkincstárnál. A szervezet Projektirodája évente szervez ehhez kapcsolódó eseményeket, amelyek megtartását a horizontális feladataihoz kapcsolódóan vállalt.

DSCN1263A múlt év végén egy ilyen esemény lebonyolításához az OHÜ Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. Társadalmi Kapcsolatok Osztálya nyújtott szakmai segítséget a Magyar Államkincstár Elnöki Titkársága Szervezetfejlesztési Projektirodája felkérésére.

December 19-én, a Magyar Államkincstár patinás épületében dr. Wégner Krisztina főosztályvezető tartott előadást.

Bemutatta a környezetvédelem mai helyzetét, a környezettudatos szemlélet kialakításának és elterjesztésének lehetőségeit, akár intézményi szinten. Külön örömünkre szolgált, hogy az egész program az OHÜ image kampányának plakátjai között zajlott a földszinti tanácsteremben.

DSCN1256Az Államkincstár munkatársai nagy érdeklődéssel és aktívan vettek részt a programban, melyet az előadás utáni kötetlen és jó hangulatú beszélgetés egészített ki. Ennek során egyetértettünk abban, hogy az együttműködést az idei évben tovább folytatjuk, és szakmai segítséget nyújtunk az intézményzöldítési törekvések megvalósításához.