Általános információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Partnereink

Hulladékgazdálkodásért Díj

Ismét gyakornokokat fogadott az OHÜ

Befejeződött a Gyakornoki Program második etapja. A hivatalos záróeseményre november 25-én került sor a Vidékfejlesztési Minisztériumban.

Dr. Illés Zoltán államtitkár úr, Dr. Rácz András és Kovács Péter helyettes államtitkár urak, valamint a háttérintézmények mentorai fogadták a gyakornokokat. A 6 hét leforgása alatt lehetőségük nyílt számos háttérintézmény megismerésére: a Vidékfejlesztési Minisztérium főosztályai, a Nemzeti Környezetügyi Intézet, az Országos Meteorológiai Szolgálat, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága, és az OHÜ mutathatta be felépítését, működési struktúráját, mindennapi feladatait, és a jelenleg futó projektjeit.

A gyakornokoknak a hivatalos záróeseményen 10-15 perces prezentációban kellett bemutatniuk az ott eltöltött idejüket, tapasztalataikat, esetleges javaslataikat.

Nagy örömünkre szolgál, hogy –az első csapathoz hasonlóan- most is a legtöbb gyakornok az OHÜ-ben eltöltött időt jellemezte a legváltozatosabbnak, legszervezettebbnek, és leghasznosabbnak. Külön kiemelték az OHÜ szemléletformálásban élen járó szerepét, valamint a kollégák egymáshoz való barátságos, közvetlen, és „családias"viszonyát is.

A program valószínűsíthetően folytatódni fog további gyakornokok fogadásával.

Ezúton is köszönjük a lelkiismeretes felkészülést minden Kollégának!