Általános információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Partnereink

Hulladékgazdálkodásért Díj

Mi legyen a hulladékkal? Inverz logisztikai szekció az MLBKT kongresszusán

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság idei kongresszusán külön szekció foglalkozik az inverz logisztikával, a hulladékgazdálkodással.

A résztvevők szimulálják majd a zöldadót is: egy képzeletbeli termék életciklusát követve vizsgálják a csomagolási hulladékok keletkezését a Minden-ki-csomagol című szekcióban.

MLBKT kongresszusA logisztikai és beszerzési döntéshozók kongresszusán több mint 400-an vesznek majd részt november 13-15. között Siófokon.

A OHÜ munkatársai közül ketten is előadnak a kongresszuson: dr. Wégner Krisztina főosztályvezető a hulladékgazdálkodás jelenlegi helyzetéről és jövőbeli kilátásairól fog beszámolni, Schmidtka Gábor csoportvezető pedig az akkumulátorok begyűjtéséről és hasznosításáról tart előadást.

Az IFKA társszervezésében megvalósuló ipari szimbiózis workshopon pedig szinergiákat keresnek a logisztikai és beszerzési döntéshozók. Olyan gyártási melléktermékeknek keresnek új gazdát, amelyek alapanyagul szolgálhatnak egy másik cég termelési folyamatában.

A kongresszus részletes programja elérhető a www.logisztika.hu oldalon.