Általános információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Partnereink

Hulladékgazdálkodásért Díj

Felhívás a közszolgáltatók felé

Tisztelt Közszolgáltató!

Az OHÜ Nonprofit Kft.-vel megkötött szolgáltatás-vásárlási szerződés V.2.2. pontja szerint az OHÜ jogosultsága, hogy a Havi Jelentés adattartalmát és formátumát egyoldalúan indoklással módosítsa, és erről a Közszolgáltatót köteles legkésőbb a változtatással érintett Havi Jelentést megelőző 30. napig tájékoztatni.

Az eddigi tapasztalatok szerint az elszámolást szolgáló Havi Jelentés rendszerét az OHÜ átalakította annak érdekében, hogy az elszámolási folyamatot mindkét fél számára egyértelművé és átláthatóbbá tegyük, ezáltal lerövidítsük a kifizetéshez vezető időszakot.Kérem, hogy a 2012. július hónapra vonatkozó elszámolását a mellékelt Havi Jelentés nyomtatványok kitöltésével tegye meg.

Amennyiben az átalakított adatlapok kitöltésével kapcsolatban kérdések merülnek fel, azokat az elszámolást irányító kollégánknak teheti fel, aki a kérdéseket igyekszik megválaszolni.

Üdvözlettel:

Vámosi Oszkár
ügyvezető

A havi jelentés nyomtatvány ide kattintva tölthető le. (verzió: 1.4; dátum: 2012.08.02 formátum: XLSX – Excel 2010)

Excel 97-2003 program használata esetén a file megnyitásához szükségesé válhat a Microsoft INGYENES kiegészítője, melyet ide kattintva érhet el.