14/2014. sz. Alapítói Határozat az Iparfejlesztési Pályázati Bizottsági tagok visszahívásáról és kinevezéséről

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter 14/2014. számú Alapítói Határozata - az Iparfejlesztési Pályázati Bizottság tagjainak visszahívásáról és bővítéséről - letölthető az alábbi linkről.

Fenntartási jelentés adatlap és Kitöltési útmutató

Az OHU-IFPR-2013-001 azonosító számú, 2013. évi Iparfejlesztési Pályázat támogatási szerződései keretében a pályázat Kedvezményezettjei által megvalósított beruházásokat a pályázati felhívás 3.7. pontja, a támogatási szerződés 3.4. pontja, az Általános Szabályok 6. pontja alapján fenntartási kötelezettség terheli. A fenntartási időszak alatt a pályázati felhívás 4.5. pontja és az Általános Szabályok 6. pontja alapján projekt fenntartási jelentésben kell beszámolni a támogatási szerződésben foglaltak teljesüléséről, a projekt számszerűsíthető eredményeiről.

Bővebben...

9/2014. sz. Alapítói Határozat az Iparfejlesztési Pályázati Bizottság bővítéséről

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter 9/2014. számú Alapítói Határozata - az Iparfejlesztési Pályázati Bizottság létszámának bővítéséről - letölthető az alábbi linkről.

 

Az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázaton megkezdődtek a kifizetések

Az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázaton megindult a kifizetés

Az Iparfejlesztési Pályázati Bizottság (IPB) örömmel tájékoztatja a tisztelt érdeklődőket, hogy az OHU-IFPR-2013-001 sz. pályázaton sikeresen részt vett pályázókkal megkötött támogatási szerződésekkel kapcsolatban kibocsátotta az első teljesítésigazolásokat. Az IPB a beérkező záró kifizetési eljárásokat folyamatosan bírálja és adja ki a teljesítésigazolásokat. Az IPB gratulál minden sikeres pályázónak!

Az IPB hirdetményben tette közzé továbbá a lezárt pályázatok fenntartási időszakának kezdőnapjára vonatkozó döntését. 

Iparfejlesztési Pályázati Bizottság
Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség

Az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázat nyerteseivel megkezdődött a szerződéskötés

DSCN0193-640Az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázat 15 nyertese már meg is kötötte a szerződést

Az Iparfejlesztési Pályázati Bizottság (IPB) 2014.03.26-i és 27-i ülésén összesen 15 nyertes pályázó kötötte meg a támogatási szerződést az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökséggel. A pályázaton sikeresen részt vett szervezetek mindnyájan rekord gyorsasággal tettek eleget az IPB felhívásának és teljesítették a szerződéskötés feltételeit, amelyek, lévén költségvetési támogatásról van szó, különösen széles körűek és szigorúak. Jelen állapot szerint további 6 pályázó küldte meg a szerződéskötéshez szükséges bizonylatokat, amelyek ellenőrzése és a szerződés jóváhagyása folyamatosan zajlik. Előreláthatólag a jövő hét elején történhet meg a hátralévő szerződések megkötése. Az IPB gratulál minden sikeres pályázónak!

 

Iparfejlesztési Pályázati Bizottság
Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség

Bővebben...

Közlemény az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázaton támogatható pályázatok pályázói számára

Az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázaton nyertes pályázatok

Az Iparfejlesztési Pályázati Bizottság (IPB) 2014.03.17-i ülésén az OHU-IFPR-2013-001 számú iparfejlesztési pályázat eredményeiről döntött. Az eredményeket a Hirdetmények közt közzétette.

Kérjük a támogatásban részesülő pályázókat, hogy a hirdetmények oldalon szereplő „támogatási szerződés" és „általános szabályok" című dokumentum tervezeteket töltsék ki, és legkésőbb 2014.03.24-ig az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre elektronikusan Microsoft Word formátumban küldjék meg. A szerződések véglegesítést követően a szerződés aláírásának időpontjával kapcsolatban kollégánk keresni fogja a pályázó képviselőjét.

 

 

Iparfejlesztési Pályázati Bizottság

Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség

 

Melléklet - támogatási szerződés minta