Közlemény az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázaton támogatható pályázatok pályázói számára

Az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázathoz kapcsolódó támogatási szerződés minta

 

Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy a közlemény mellékletében letölthető formában csatolásra került az OHU-IFPR-2013-001 számú iparfejlesztési pályázatához kapcsolódó támogatási szerződés és általános szerződési feltételek (a továbbiakban: TSZ) minta.

Kérjük, hogy a dokumentumokat a hiányzó adatokat töltsék fel és a feltöltött dokumentumokat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus postacímre a támogatható pályázatokat közlő hirdetmény közzétételétől számított 5 (öt) munkanapon belül visszaküldeni szíveskedjenek.

A szerződéssel kapcsolatos kérdéseket szintén az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus postacímre kérjük, hogy küldjék!

A TSZ mintában csak a hiányzó adatok kitöltése megengedett, egyéb módon a szöveg nem változtatható!

A kitöltött és visszaküldött TSZ-t az OHÜ ellenőrzi és szükség esetén egyezteti a pályázóval. A szerződés aláírás pontos dátumáról és helyszínéről az OHÜ külön értesíti a pályázót.

Iparfejlesztési Pályázati Bizottság

Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség

Melléklet - támogatási szerződés minta