AZ OHU-IFPR-2013-001 számú pályázathoz kapcsolódó közlemény

Az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázathoz beérkezett kérdésekkel kapcsolatos közlemény

Az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázathoz az érdeklődők részéről beérkezett kérdésekkel, megkeresésekkel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja az Iparfejlesztési Pályázati Bizottság (IPB).

Azon kérdések megválaszolására nem térünk ki az alábbiakban, amelyekre a választ a pályázati dokumentáció egyértelműen, közvetlenül tartalmazza. Kérjük tisztelt érdeklődőinket, hogy tanulmányozzák át a pályázati dokumentáció minden elemét. Külön jelezzük azon tisztelt érdeklődőinknek, akik olyan kérdést tettek fel, amellyel azonos kérdést az IPB már megválaszolt, hogy ezen válaszokat a pályázati információs rendszerben közzétett közleményekben megtalálják!

A Pályázati Felhívás 1.4 b) pontban kizárólag a Pályázati Felhívás 3.2.4 a) pontja szerinti eszközök (edények) beszerzése lehetséges. E pont esetében nem vehető figyelembe a Pályázati Felhívás 3.2.4 b) pontja.

 

 

Ismételten felhívjuk a figyelmet arra, hogy a pályázat 2014.04.30-i véghatárideje egyben a pályázathoz kapcsolódó közbeszerzési eljárások és az azok alapján végrehajtott beszerzés lezárási határideje is.

A pályázaton olyan gépjárművek is beszerezhetők, amelyek házhoz menő, vagy más szelektív hulladékgyűjtési technikához kapcsolódnak, felépítményük megfelel valamely gyűjtési technika számára, így például rekeszes, vagy más típusú.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy kizárólag induló beruházás támogatható jelen pályázat keretein belül. Induló beruházásnak minősül a tárgyi eszközbe vagy immateriális javakba történő beruházás, amely új létesítmény felállításával, meglévő létesítmény bővítésével, egy létesítmény termelésének további, új termékkel történő diverzifikációjával, egy meglévő létesítmény teljes termelési folyamatának alapvető megváltoztatásával kapcsolatos.

Minden tisztelt érdeklődőnek a pályázaton sikeres részvételt kívánunk!

Iparfejlesztési Pályázati Bizottság

Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség

A pályázati felhívás elérhető az alábbi hivatkozásra kattintva:

http://www.szelektivinfo.hu/iparfejlesztes/hirdetmenyek